Lid worden bij TLV

Wat kan een TLV-lidmaatschap voor jou betekenen?

Al meer dan 90 jaar kan je bij TLV terecht voor al je vragen en ondersteuning rond de opstart van jouw transportbedrijf én daarna. Want zoals je weet komt bij de opstart én het runnen van een transportbedrijf heel wat kijken: vergunningen, vakbekwaamheid, financiële en juridische onderwerpen.

Ontdek meer ledenvoordelenIk wil lid worden

TLV, dé partner voor de zelfstandige transporteur

Tevreden leden aan het woord

"Bij de vervoersvergunning komt een hoop papierwerk kijken. Een collega-transporteur had dit meteen via TLV geregeld en wanneer ik de vergelijking maak, is hij veel vlotter opgestart. Had ik het geweten…!"

H-VB, Staden

"Elke vraag die we stellen wordt elke keer opnieuw in klare taal uitgelegd. TLV stuurt ons onmiddellijk de nodige up-to-date formulieren en overeenkomsten.
Steevast staan de professionele medewerkers even vriendelijk klaar om een oplossing voor ons uit te dokteren. Door ons jarenlang lidmaatschap staan we echt sterker in onze schoenen."
 

Schatteman - Trans Bvba, Berlare

Geniet van onze ledenvoordelen vanaf slechts €25/maand

Als transporteur moet je aan heel wat eisen voldoen en zie je soms het bos door de bomen niet meer. Als TLV-lid heb je altijd een partner aan je zij om je op de hoogte te houden van de laatste veranderingen in de transportsector en jou te ondersteunen op alle vlakken! Vul onderstaand formulier in en we contacteren je om je lidmaatschap in orde te brengen! 

Nog vragen over het lidmaatschap? Daarvoor kan je terecht bij starters@tlv.be.

TLV is de one-stop-shop voor al je transportzaken

Accijns - en BTW recuperatie

Belangenverdediging

Sociaal advies

Aanvraag vergunningen (hulp van A tot Z)

Vrachtbrieven

Boeteverweer

TLV Magazine (maandelijks)

Veelgestelde vragen

Wat doet TLV?

We adviseren, informeren en ondersteunen onze leden. Daarnaast vertegenwoordigen we je belangen bij de verschillende overheden. Ook zijn we sterk begaan met het imago van de sector en verkeersveiligheid in het algemeen.


Van welke voordelen kan ik genieten als lid van TLV?

Als startende transporteur kan je het aanvragen van je vergunningen aan ons overlaten. Je kan met al je vragen terecht bij ons enthousiast TLV-team en we informeren je over de belangrijkste do’s en dont’s in de sector.Daarnaast helpen we je ook met accijns- en btw-recuperatie, boeteverweer, tolheffing, sociaal of economisch advies,...
De transportsector is voortdurend in beweging. Via het TLV Magazine en de nieuwsflitsen houden we je op de hoogte van de nieuwtjes in de sector.
Als kers op de taart kan je gratis naar onze verschillende netwerkevents en infosessies komen.


Hoeveel kost een TLV lidmaatschap?

Vanaf 285 euro per jaar kan je van alle voordelen genieten en ben je verzekerd van een vlotte opstart van je transportbedrijf.


Hoe word ik lid van TLV?

Vul dit formulier in of neem contact met ons op via service@tlv.be of +32 (0)9 210 8 210. We nemen het verder met je op.


Veelgestelde vragen

© 2024 Transport en Logistiek Vlaanderen Alle rechten voorbehouden

Juridische ondersteuning

TLV-OBU (vlot door héél Europa)

Infosessies

Netwerkevents

Voordelen van een TLV lidmaatschap

1 plek voor al je vragen over de transportsector
Juridische ondersteuning bij bv. boeteverweer
Individuele hulp bij elk mogelijk sociaaljuridisch thema
Hulp bij accijnsrecuperatie
Belangenbehartiging van de transportsector

Reeds 1500+ transportbedrijven doen beroep op TLV 
voor allerlei vragen of ondersteuning bij hun transportzaken